Ανώστρωμα Ιβίσκος

Ανώστρωμα μεγάλης ελαστικότητας από φύλλο φυσικού καουτσούκ, χωρίς ελατήρια. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Συμπληρώνει όλους τους τύπους στρωμάτων, προσθέτοντας άνεση και τέλεια υποστήριξη. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό βαμβακερό κάλυμμα, έχουν περιμετρικό φερμουάρ για να αφαιρούνται εύκολα και να πλένονται. Ιδιαίτερα το εξωτερικό κάλυμμα έχει καπιτοναρισμένο αγνό μαλλί.

SHARE

Περιγραφή

Τι προσφέρει το ανώστρωμα;

Το ανώστρωμα συμπληρώνει την υποστήριξη που παρέχει το στρώμα, «γεμίζοντας» τα ελαφριά και καμπύλα τμήματα του σώματος (πόδια, χέρια, αυχένας, οσφυϊκή χώρα), τα οποία δεν μπορεί το στρώμα να καλύψει. Επιπλέον, απομακρύνει το σώμα από την άκαμπτη βάση του κρεβατιού, προσφέροντας μεγαλύτερη ελαστικότητα και συμβάλλοντας στη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Τέλος, αποτελεί την ιδανική ασπίδα προστασίας του στρώματος, αυξάνοντας έτσι το προσδόκιμο της ζωής του.

Οδηγίες πλυσίματος καλυμμάτων:

  • Πλύσιμο στους 40° βαθμούς στο πρόγραμμα για τα μάλλινα ή τα ευαίσθητα, χωρίς στύψιμο.
  • Απαγορεύεται το χλώριο.
  • Επιτρέπεται η χρήση στεγνωτηρίου σε χαμηλή θερμοκρασία.
  • Επιτρέπεται το στεγνό καθάρισμα.

Στεγνώνουν σε σκιερό, αεριζόμενο χώρο, κατά προτίμηση σε επίπεδη επιφάνεια. Επίσης, είναι σκόπιμο, πριν στεγνώσουν εντελώς, να τεντώνονται, ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες συρρίκνωσής τους.

ΚΟΡΥΦΗ