Ανώστρωμα Κυριακή

Ανώστρωμα από εξαιρετικής ποιότητας πούπουλα χήνας. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Προσθέτει αίσθηση ξεκούρασης και χλιδής με ικανότητα να γεμίζει τις ελαφρύτερες καμπύλες του σώματος μας. Κατασκευάζεται με ανεξάρτητους θύλακες, ώστε να αποφεύγεται η μετατόπιση του υλικού. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό του κάλυμμα, όσο και οι θύλακες με τα πούπουλα, μπορούν εύκολα να αφαιρούνται και να πλένονται χάρης τα ανοίγματα με φερμουάρ.

SHARE

Περιγραφή

Διαθέσιμο και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

Τι προσφέρει το ανώστρωμα;

Το ανώστρωμα συμπληρώνει την υποστήριξη που παρέχει το στρώμα, «γεμίζοντας» τα ελαφριά και καμπύλα τμήματα του σώματος (πόδια, χέρια, αυχένας, οσφυϊκή χώρα), τα οποία δεν μπορεί το στρώμα να καλύψει. Επιπλέον, απομακρύνει το σώμα από την άκαμπτη βάση του κρεβατιού, προσφέροντας μεγαλύτερη ελαστικότητα και συμβάλλοντας στη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Τέλος, αποτελεί την ιδανική ασπίδα προστασίας του στρώματος, αυξάνοντας έτσι το προσδόκιμο της ζωής του.

Οδηγίες πλυσίματος καλυμμάτων:

  • Πλύσιμο στους 40° βαθμούς στο πρόγραμμα για τα μάλλινα ή τα ευαίσθητα, χωρίς στύψιμο.
  • Απαγορεύεται το χλώριο.
  • Επιτρέπεται η χρήση στεγνωτηρίου σε χαμηλή θερμοκρασία.
  • Επιτρέπεται το στεγνό καθάρισμα.

Στεγνώνουν σε σκιερό, αεριζόμενο χώρο, κατά προτίμηση σε επίπεδη επιφάνεια. Επίσης, είναι σκόπιμο, πριν στεγνώσουν εντελώς, να τεντώνονται, ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες συρρίκνωσής τους.

ΚΟΡΥΦΗ