Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!

Γνωρίστε τα νέα παιχνίδια της COCO-MAT, κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι.
Η σειρά περιλαμβάνει 14 παιχνίδια σε ζωηρά χρώματα και σχέδια, που θα ιντριγκάρουν την περιέργεια των μικρών μας φίλων, ενώ ταυτόχρονα θα κάνουν τη φαντασία τους να καλπάσει!

Όλα τα παιχνίδια COCO-MAT είναι κατάλληλα για βρέφη ή/και μικρά παιδιά. Είναι υποαλλεργικά και απόλυτα ασφαλή για όλες τις ηλικίες, αφού δεν περιλαμβάνουν μικρά κομμάτια ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Αλογάκι/Μονόκερος σε ραβδί

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Το Αλογάκι/Μονόκερος είναι φτιαγμένο για πολλά… χιλιόμετρα καλπασμού! Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία

Ξύλινη Κουδουνίστρα Λαγός

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Η Ξύλινη Κουδουνίστρα Λαγός είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Παιχνίδι Αλεπού

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Η ντελικάτη αλεπού με τις κομψές λεπτομέρειες είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Παιχνίδι Ελέφαντας

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Ο πολύχρωμος ελέφαντας είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Παιχνίδι Κότα

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Η πουά κοτούλα με τις χαριτωμένες λεπτομέρειες, είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Παιχνίδι Μαϊμού

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Η ομορφούλα Μαϊμού είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Παιχνίδι Μουσικό Αρκουδάκι

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Το γλυκό Μουσικό Αρκουδάκι είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Παιχνίδι Μουσικός Λαγός

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Ο περήφανος Μουσικός Λαγός είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

Τροχήλατος Μονόκερος

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Ο Τροχήλατος Μονόκερος σίγουρα θα «κερδίσει» τις καρδιές των παιδιών, που δε χορταίνουν να κινούνται. Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για βρέφη και μικρά παιδιά, αφού δεν περιέχει μικρά κομμάτια ή μεταλλικά στοιχεία.

λούτρινα cocomat katsoulas.eu

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

αποθήκευση μητρικού γάλακτος medela katsoulas.eu

Οδηγός για την αποθήκευση, κατάψυξη και απόψυξη του μητρικού γάλακτος

Η σωστή άντληση του μητρικού γάλακτος

Υγιεινή και φροντίδα σώματος κατακεκλιμένου ασθενούς

Καύσωνας και Μέτρα Προστασίας

Join the conversation

ΚΟΡΥΦΗ