Pillowsophy

Όπως δεν υπάρχει ένα μόνο νούμερο παπουτσιών ή ρούχων, έτσι δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένα μαξιλάρι που ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους.

Επιλέξτε το δικό σας ανάμεσα στα μοναδικά, ρυθμιζόμενα μαξιλάρια μας.

Επισκεφθείτε το E-Shop εδώ

Μαξιλάρι από Φυσικό Καουτσούκ

Κοιμάστε στο πλάι ή έχετε ανάγκη ενισχυμένης υποστήριξης του αυχένα;
Τα μαξιλάρια από νιφάδες φυσικού καουτσούκ αγκαλιάζουν ομοιόμορφα τόσο τον αυχένα όσο και το κεφάλι, προσφέροντας βέλτιστη υποστήριξη και συμβάλλοντας σε μια ξεκούραστη εμπειρία ύπνου. 

Βρείτε το μαξιλάρι των ονείρων σας!

μαξιλάρια cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Μαξιλάρι Νάρκισσος Ι

Μια ραφή στη μέση εμποδίζει τη μετακίνηση του περιεχομένου και δημιουργεί μια ζεστή φωλιά για το κεφάλι. Εσωτερικό με νιφάδες φυσικού καουτσούκ για τη βέλτιστη υποστήριξη του αυχένα και του κεφαλιού. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Ο όγκος και η ελαστικότητά του μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας με την αφαίρεση ή την προσθήκη υλικού, χάρη στα ανοίγματα με φερμουάρ.

Διαστάσεις: 50×70 cm

μαξιλάρια cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Μαξιλάρι Νάρκισσος ΙΙ

Ιδανικό για όλες τις θέσεις ύπνου, αυτό το ξεχωριστό είδος μαξιλαριού, συνδυάζει τη βέλτιστη υποστήριξη αυχένα και κεφαλιού, με ένα άγγιγμα πουπουλένιας απαλότητας. Γέμισμα με νιφάδες φυσικού καουτσούκ. Έξι κύλινδροι γεμίζουν με φτερά και πούπουλο πάπιας και δημιουργούν μια ζεστή φωλιά για το κεφάλι. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Ο όγκος και η ελαστικότητά του μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας με την αφαίρεση ή την προσθήκη υλικού πλήρωσης, χάρη στα ανοίγματα με φερμουάρ.

Διαστάσεις : 50×70 cm

μαξιλάρια cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Μαξιλάρι Σίθων I

Το δημοφιλές μας μαξιλάρι, περιέχει νιφάδες φυσικού καουτσούκ σε μεμονωμένα διαμερίσματα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του, προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη για το κεφάλι και τον αυχένα, για κάθε θέση ύπνου. Κατάλληλο για όλο τους σωματότυπους. Ο όγκος και η ελαστικότητα του μαξιλαριού, μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας με την αφαίρεση ή την προσθήκη υλικού πλήρωσης, χάρη στα ανοίγματα με φερμουάρ.

Διαστάσεις: 50×70 cm

Μαξιλάρι Σίθων II

Ένας τέλειος συνδυασμός άνεσης και υποστήριξης. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του το χωρίζει σε δύο ζώνες, κάθε μία γεμάτη με διαφορετικό υλικό. Το οριζόντιο ρολό στο σημείο του λαιμού, περιέχει νιφάδες φυσικού καουτσούκ και  προσφέρει ενισχυμένη στήριξη του αυχένα. Η  περιοχή υποστήριξης  του κεφαλιού, είναι γεμάτη με πούπουλα χήνας, προσφέρoντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας. Κατάλληλο για μεσαίου βάρους σωματότυπους. Το ρολό του αυχένα είναι προσαρμόσιμο σε όγκο, χάρη στα ανοίγματα με φερμουάρ.

Διαστάσεις: 50×70 cm

μαξιλάρια cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Μαξιλάρι Σίθων III

Αυτό το μαλακό και αφράτο μαξιλάρι είναι κατάλληλο για ελαφρύτερους σωματότυπους. Χάρη στο συνδυασμό φτερών και πούπουλου πάπιας, προσφέρει απαλή αίσθηση. Το περιεχόμενο, είναι χωρισμένο σε διαφορετικά τμήματα. Το κάλυμμά του είναι βαμβακερό, πυκνής ύφανσης, ώστε να μην το διαπερνούν τα φτερά.

Διαστάσεις; 50×70 cm

μαξιλάρια cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Μαξιλάρι Σίθων ΙΧ

Το Σίθων IX μπορεί να ρυθμιστεί εξ ολοκλήρου από τον κάθε χρήστη και να καλύψει και τις μεγαλύτερες ανάγκες στήριξης που θα χρειαστεί. Είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζει την απαλότητα του πούπουλου με τη σωστή υποστήριξη του αυχένα. Κατασκευασμένο με την ίδια φιλοσοφία που κατασκευάζονται και τα στρώματά μας, αυτή των πολλαπλών στρωμάτων (layers), με 3 ανεξάρτητα εσωτερικά μαξιλάρια, προσφέρει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε 9 επιλογές ελαστικότητας και να συνδυάσει ποικίλα επίπεδα στήριξης και αφράτης αίσθησης με πολύ πρακτικό κι εύκολο τρόπο.

Διαστάσεις: 50 x 70 cm

Μαξιλάρια για Παιδιά

Η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού στην παιδική ηλικία είναι αρκετά σημαντική. Πούπουλο & φτερό για αίσθηση απαλότητας και ήρεμο ύπνο ή αγνό παρθένο μαλλί με υποαλλεργικές ιδιότητες. 

μαξιλάρι παιδικό cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Μαξιλάρι Σίθων Kids

Μαλακό, μικρού μεγέθους μαξιλάρι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Περιέχει γέμισμα από 100% αγνό παρθένο μαλλί. Είναι πλενόμενο & ρυθμιζόμενο χάρη το άνοιγμα με φερμουάρ.

Διαστάσεις: 50 x 30 cm


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ;

Από ποιους παράγοντες εξαρτάται η επιλογή του μαξιλαριού;

Το µαξιλάρι είναι το στρώµα της κεφαλής και του αυχένα. Κι όπως το στρώµα έτσι και το µαξιλάρι πρέπει να είναι ορθαυχενικό, να υποστηρίζει, δηλαδή, τον αυχένα και το κεφάλι µε τέτοιον τρόπο, ώστε αυτά να µην παρεκκλίνουν από τη φυσική (ορθή) τους στάση. Όταν π.χ. είµαστε ξαπλωµένοι ανάσκελα σε ένα στρώµα πρέπει το µαξιλάρι να συγκρατεί το κεφάλι και τον αυχένα µας στη στάση που έχουν αυτά όταν είµαστε όρθιοι. Για να γίνει αυτό πρέπει το µαξιλάρι να έχει το ύψος που χρειάζεται για να “γεµίσει” το κενό που υπάρχει µεταξύ του στρώµατος και της καµπύλης του αυχένα. Αν το µαξιλάρι είναι ψηλότερο, το κεφάλι θα κλίνει προς τα εµπρός, µε συνέπεια να τεντώνονται οι 7 αυχενικοί σπόνδυλοι και, σιγά-σιγά, να προξενούνται πόνοι στην ευρύτερη περιοχή.

Κυρίαρχη σηµασία για την επιλογή του µαξιλαριού έχει η σωµατοδοµή µας. Ένα ογκώδες π.χ. αντρικό σώµα έχει ανάγκη ψηλότερου µαξιλαριού απ’ αυτό που χρειάζεται µια µικρόσωµη γυναίκα ή ένα παιδί. Αυτός είναι ο λόγος που η COCO-MAT διαθέτει µεγάλη ποικιλία µαξιλαριών όχι µόνο ως προς το υλικό αλλά και ως προς το ύψος τους. Βεβαίως, βασικό ρόλο στην υποστήριξη του αυχένα παίζει και το στρώµα. Σε ένα σκληρό και άκαµπτο στρώµα π.χ., χρειαζόµαστε “περισσότερο” µαξιλάρι απ’ ότι χρειαζόµαστε σε ένα ελαστικό στρώµα. ∆εν είναι λίγοι οι άνθρωποι που όταν ξαπλώνουν σε σκληρό στρώµα, είτε στην πλάγια, είτε στην ανάσκελη στάση, περνάνε το χέρι τους κάτω απ’ το µαξιλάρι τους.

Tι πρέπει να γνωρίζω για τη σωστη συντήρηση του μαξιλαριού μου;

Τα μαξιλάρια κατασκευάζονται: από νιφάδες φυσικού καουτσούκ – από πούπουλο – από συνδυασμό των δυο υλικών – από μαλλί
Τα μαξιλάρια με φυσικό καουτσούκ έχουν φερμουάρ προκειμένου να ρυθμίζεται η ποσότητα του υλικού και δεν πλένονται. Τα μαξιλάρια με πούπουλο απευθύνονται κυρίως σε βραχύσωμους ανθρώπους και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο στους 30°C βαθμούς (μετά το πλύσιμο πρέπει να στεγνώσουν καλά σε σκιερό μέρος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

προστατευτικό κάλυμμα στρώματος μαξιλαριού Κατσούλας cocomat katsoulas.eu

Προστατευτικό κάλυμμα στρώματος & μαξιλαριού Γαλάτεια

Εντελώς αδιάβροχο, χάρη στο ανακυκλώσιμο μικρο-φιλμ που εφαρμόζεται εσωτερικά.

  • Eπιτρέπει την άριστη διαπνοή του αέρα χάρη στο ανακυκλώσιμο μικροφίλμ.
  • Η πετσετέ επιφάνεια, από χοντρή βαμβακερή ίνα απορροφά τα υγρά και προστατεύει τη φρεσκάδα τού στρώματος και των φυσικών του ινών.
  • Πλένεται στο πλυντήριο, στους 90°C
  • Παρέχει προστασία στα μαξιλάρια και στο στρώμα από όλους τους υγρούς λεκέδες.
  • Το μικροφίλμ είναι ανακυκλώσιμο και οικολογικό.

Σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων!

προστατευτικό κάλυμμα Σίθων Κατσούλας cocomat katsoulas.eu

Προστατευτικό κάλυμμα μαξιλαριού Σίθον

  • 100% cotton
  • Γέμισμα 50% πούπουλο πάπιας
  • 50% μικρά φτερά πάπιας

μαξιλάρια cocomat Κατσούλας katsoulas.eu

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Join the conversation

ΚΟΡΥΦΗ